MRKEV je mnohem chutnější než hranolky: Stačí ji POUZE dát na pekáč a posypat česnekovou směsí – nejchutnější příloha na světě !

2567
Sdílejte

Česnek přendáme do misky a přidáme parmazán a strouhanku a vše dobře promícháme.

Odložíme stranou až do použití.

Po 20 minutách vyjmeme mrkev z trouby a posypeme připravenou drobenkou, promícháme a dáme péct do trouby na dalších 10 minut.

 

Znovu promícháme a vrátíme do trouby na dalších 10 minut.

Upečenou mrkev přendáme na talíř a posypeme nasekanou petrželkou.

Ihned podáváme.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články