POUZE 2 ingredience na čokoládovou pěnu za 15 minut: Lepší jste ještě neměli!

1289
Sdílejte
  • Čokoládová pěna je jemně připraveno sladké jídlo. Normálně má hladkou, lehkou a vzdušnou texturu, která se vytváří vyšleháním smetany nebo vaječných bílků, které obsahuje spoustu vzduchových bublin a pěna je lehká.

  • Ale v závislosti na způsobu výroby se textura pěny může lišit od světlé a vzdušné po hustou a krémovou. V tomto videu jsem se podělil o recept na mírně hustou a krémovou čokoládovou pěnu.
Ingredience:
  • 200 g tmavé čokolády
  • 400 ml smetany ke šlehání

Postup:

 

Kam dál?

Výborné muffiny, trošku jinak: Tady je recept!

Pařížské trubičky s poctivým čokoládovým krémem uvnitř!

Jsou lepší než bramborové placky! Toto musíte vyzkoušet!

Malé rozkošné jednohubky, kterými okouzlíte určitě všechny přátele!

Osvěžující zákusek Lambada, který si zamilujete!

Další články