Moravské zelňáky na plechu. Prastarý recept ze zelí, lepší jak bramboráky ! Stačí 1 hlávka zelí, 3 vejce a uzené maso

23948
Sdílejte

Rozhodně stojí za vyzkoušení. Je vynikající a připravíte ho ze základních přísad.

Potřebujeme:

1 kg zelí – předvařená ve slané vodě

3 ks vejce

5 lžíce plnotučného mléka nebo smetany

100 g strouhanky – čerstvých rohlíků nebo chleba

250 g uzené maso – vařené nebo rolovaná plec, moravské uzené …

sůl a pepř

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články