Neotevřené plechovky salca vložíme do hrnce s vodou tak, aby byly zcela ponořeny.
Vaříme 2 hodiny. Po dvou hodinách ho vylijeme z plechovky a necháme vychladnout.
Uvaříme pudink podle návodu a také necháme vychladnout.
Obsah plechovek dáme do mixéru, přidáme pudink a šleháme, přičemž postupně přiléváme whisky (rum) a ochutnáváme. Necháme na tvém a chladném místě ve skleněné láhvi, podáváme vychladlé s kostkou ladu.
Kam dál?
- Vynikající pečené hrnky s ovocem: Rychlovka pro vzácné příležitosti
- Univerzální těsto, které vydrží i týden a upečete z něj koláče, i pizzu: Večer zamícháte, ráno upečete !
- Lahůdkový salát pro líné: Takové recepty miluji – fantastická chuť a žádná práce, celá naše rodina ho doslova zbožňuje !
- Pomerančové kostky, které se u nás dlouho neohřejí: Jsou perfektní!