Nejlepší recept na spalování tuku všech dob! Můžete zhubnout až 18 kilogramů za měsíc

12892
Sdílejte

Pijte ho denně, ráno. Tímto začnete akcelerovat váš metabolismus a budete ztrácet váhu rychleji a efektivně. Nezapomeňte se hýbat, toto je jen pomůcka – doplněk, a ne plnohodnotná náhrada za fyzickou aktivitu která je ten největší faktor v boji proti tuku! Také si vybírejte zdravé potraviny, nejezte nezdravé tuky, mějte vybalancované stravu která obsahuje zejména zeleninu, ovoce, ale také nějaké to maso, troška luštěnin a hlavně pijte dostatečně. Vodu.

citron

obsahuje vitamíny B, C a P, minerály jako například draslík, fosfor, fluor, sodík, hořčík, železo a kalcium. Je skvělý v čištění těla, má velmi málo kalorií (29 kalorií ve 100 gramech citrónové šťávy). Je bohatý na vlákninu, pomáhá elminovat toxiny z těla.

Chia semínka

mají skvělé antioxidační účinky. Jsou bohaté na vlákninu, kalcium, protein a omega-3 nenasycené mastné kyseliny. Dávají nám pocit sytosti a tedy eliminují hlad na delší dobu. Snižují hladinu krevního cukru.

Kam dál?

Co jíst k večeři, abyste zhubli 15 kilogramů za půl roku? Nejen saláty a polévky

Rada známého dietologa : Nezáleží na tom co jíte, ale co pijete! Chcete-li se zbavit tuku již za 8 dní, měli byste vědět o tomto

3 druhy OVOCE, které vyženou TUKY ze stehen a hýždí: Tito ničitelé CELULITIDY ukazují svou SÍLU!

Jaká by měla být vaše ideální hmotnost podle vašeho tvaru těla, stáří a výšky?

Hubnutí po 40-tce: 6 pravidel, která je třeba dodržovat a úspěch máte zaručen!

Další články