TRAGÉDIE : Dva mladíci stříleli na střední škole: 11 mrtvých a 32 zraněných!

2157
Sdílejte

Dnes (11. května) v dopoledních hodinách došlo v zahraničí k tragické události, která vyvolala plno otázek. Bestiální řízení dvou mladých mužů je trestuhodné a momentálně není jasné, co je vedlo k vraždě nevinných dětí a učitelů.

Dva muži ve věku 17 a 19 let vstoupili do jedné ze středních škol v ruském městě Kazaň, přičemž okamžitě začali se střelbou. Během jejich běsnění došlo i k výbuchu. V daném okamžiku se v budově nacházelo 714 dětí, 70 zaměstnanců, z toho 52 učitelů. Okamžitě došlo k evakuaci, ale situace byla natolik děsivá, že teenageři vyskakovali z oken.

Zranilo se 32 lidí, přičemž si útok vyžádal 11 obětí, mezi nimiž byli studenti i pedagogové. Policie nakonec jednoho z útočníků zadržela a druhý se skrýval ve škole, kde věznil několik rukojmí. Policejní jednotka ho nakonec zlikvidovala.

Kam dál?

Po útoku dvou pitbulů zemřelo na jihu Itálie patnáctiměsíční dítě

Evropský parlament schválil novou směrnici, která ukládá výrobcům povinnost opravovat spotřebiče i po uplynutí zákonné záruční doby

Hrůzný případ odhalili strážníci v zahradní chatce v Hluboké nad Vltavou na jihu Čech. Tři zanedbané děti 5, 7 a 8 let měly hlad a myly se v potoce

Další neštěstí u propasti Macocha : Dozorce věznice se zastřelil a skočil dolů

Jaký je současný život Ivy a Mariana Melišových po Výměně manželek. Věkový rozdíl 27 let není znát, rodina se rozrůstá

Další články