Záchrana pro zrak, kosti a cholesterol po 40-tce ! Vezměte sušené švestky, hrst ovesných vloček a NAVŽDY si zapamatujte tento recept

13600
Sdílejte

– 3-4 kusy sušených švestek

Článek pokračuje na další straně

Příprava:

1) Připravte si tyto snídani ve večerních hodinách a pijte je v ranních hodinách. Zalijte sušené švestky v 100 ml vroucí vody a nechte je stát takto po dobu 5-10 minut.

2) V míse smíchejte lněná semínka, ovesné vločky a kefír a přidejte směs kaše sušených švestek. Umístěte výslednou směs do lednice a pijte ráno.

Jaké má toto spojení účinek na tělo?
zdravé kosti
Co je nejdůležitější, látky, které švestky, lněné semínko a vločky obsahují se už do 30 minut dostávají do imunitního systému a dokáží ho proto posílit více, než kterékoliv umělé vitamíny či bio-stimulanty. Polyfenoly se také dostávají ke kostním tkáním a působí jako ochrana nejen před opotřebením, ale i zánětlivými onemocněními kloubů a kostí.

Pomohou se zácpou

Jde o mírné, ale velmi účinné projímadlo. Pokud máte problémy se zácpou pravidelně, dejte si před každým jídlem 3 sušené švestky, které necháte chvíli namočené v horké vodě.

pro srdce

Polyfenoly, draslík a další živiny, které obsahují tyto snídani podporují zdraví a elasticitu stěny cév , posilují srdeční svaly, normalizují srdeční frekvenci. Lidé, kteří pravidelně konzumují tyto sušené ovoce, významně snižují riziko vzniku onemocnění srdce.

pro ledviny

Tyto přísady mají diuretický účinek, pomáhají vyrovnat se s těžkými otoky , zlepšují funkce ledvin, podporují odstraňování toxinů z těla.

pro oči

Směs je bohatá na vitamin A, který má pozitivní vliv na zrak. Proto jsou určeny lidem, kteří tráví hodně času na počítači nebo před chirurgickým zákrokem.

Článek pokračuje na další straně

Kam dál?

Ve světě se šíří záhadná respirační nemoc podobná covidu. Zdraví lidé končí v kritickém stavu

Nedávná studie ukázala, že se lidem po nákaze covidem snížilo IQ. Jednotlivé mutace měly různé dopady

Téměř zapomenuté nemoci se hlásí v Česku o slovo : Mimo černého kašle i spalničky či svrab

V posledních letech se rakovina stále častěji objevuje u třicátníků. Nádory jsou u nich mnohdy agresivnější

„Epidemie“ srdečních selhání. Do roka po odchodu z nemocnice zemře každý pátý člověk po srdečním selhání, každý čtvrtý se k lékařům vrací do měsíce

Další články