Jemné tvarohové lívance z pánve: Žádná mouka, kypřící prášek, ani soda bikarbona a přesto jsou krásné nafouknuté !

4040
Sdílejte

Nachytejte si větší mísu a do ní si vložte veškerý tvaroh, přidejte vejce, cukr, vanilkový cukr a vše dobře promíchejte.

Potom přidejte krupici a nechte hmotu 20 minut stát.

Krupice absorbuje veškerou vlhkost z tvarohu, ale nedělá hmotu gumovou, jako kdybyste použili mouku.

Když je hmota odležená, posypeme si pracovní desku trochou mouky a začneme ji tvarovat.

Recept pokračuje na další straně

Nejdříve si vytvoříme jeden velký válec.

Ten pak nakrájíme na rovnoměrné hrubší kousky, které vytvarujeme pěkně do kulatá.

Na pánev si nalijeme olej, zahřívají a lívance opékáme z každé strany do zlatova. Můžeme podávat přelité například horkými malinami.

Přejeme dobrou chuť!

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články