Jednoduché, levné a dokonale křupavé hrnkové housky. Chutnají jako od pekaře !

22778
Sdílejte

Famózní domácí housky, které dokážete rychle připravit. Pečou se 30 minut a chutnají skvěle i druhý den. Tyto housky si zamilujete, protože jsou fantasticky křupavé a voní po nich celá kuchyň. Přikládáme i VIDEO POSTUP.

potřebujeme:

teplé mléko 200 ml (1 hrnek)

teplá voda 200 ml (1 hrnek)

cukr 1 polévková lžíce

suché droždí 1 polévková lžíce

Kam dál?

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Cuketové sendviče se šunkou a sýrem: Rychlá a snadná večeře z grilu i topinkovače!

Další články