Jednoduché, levné a dokonale křupavé hrnkové housky. Chutnají jako od pekaře !

18302
Sdílejte

postup:

V misce smícháme teplou vodu, teplé mléko, cukr, sůl a droždí. Rozmícháme.

Postupně vmícháme mouku a vypracujeme těsto.

Připravíme si misku, kterou vymažeme olejem, vložíme do ní těsto, přikryjeme fólií a necháme vykynout.

Vykynuté těsto rozdělíme na dvě poloviny a každou nakrájíme na kousky.

Recept pokračuje na další straně

Vyformujeme jednotlivé buchtičky, které přendáme na plech vyložený papírem, přikryjeme fólií a necháme podkynout 20 minut.

Poprášíme moukou, každou buchtu nařízneme žiletkou a do řezu vložíme kousek másla.

Vložíme do vyhřáté trouby a pečeme při teplotě 190 stupňů 25-30 minut.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

VIDEO POSTUP :

 

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články