Zaručeně dokonalý piškot na rolády, který nepraská a stáčí se za studena. Jakmile se ho naučíte, nebudete chtít jiný. Tento recept si vytiskněte a připněte na ledničku

38992
Sdílejte

Já mám ve zvyku pečící papír trochu vymazat máslem.

Vychladlý piškot potřeme marmeládou, krémem (například jen jednoduchým tvarohovým krémem), dáme jakékoliv ovoce a stočíme.

Nakonec poprášíme práškovým cukrem.

Recept pokračuje na další straně

Roláda je vynikající i v čokoládové verzi a dozdobena kousky čokolády.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

VIDEO NÁVOD : 

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články