Zaručeně dokonalý piškot na rolády, který nepraská a stáčí se za studena. Jakmile se ho naučíte, nebudete chtít jiný. Tento recept si vytiskněte a připněte na ledničku

38857
Sdílejte

marmeláda na potření, krém, ovoce

Chcete-li tmavou roládu, přidejte do těsta i 2 lžíce kakaa, přičemž uberete trochu mouky

postup:

Vyšleháme bílky + cukr krupice do husté pěny, pak – postupně, po jednom zašleháme žloutky.

Recept pokračuje na další straně

Nakonec vmícháme i prosátou mouku.

Rozetřeme na pečící papír a pečeme na 180 st. 7-10 minut dorůžova.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články