Ty nejlepší čokoládové trubičky plněné pařížskou šlehačkou jaké jsem kdy jedla: Pokud milujete čokoládu, při pojídání těchto trubiček budete v sedmém nebi !

13996
Sdílejte

1 vejce

1 žloutek

Na pařížskou šlehačku:

500 ml smetany (33%)

200 g kvalitní čokolády

Na polití:

čokoládovou polevu nebo čokoládu na vaření, kterou můžete smíchat s trochou kokosového oleje

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Zapomeňte na klasiku: Tyto cuketové karbanátky vás ohromí!

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Další články