Ty nejlepší čokoládové trubičky plněné pařížskou šlehačkou jaké jsem kdy jedla: Pokud milujete čokoládu, při pojídání těchto trubiček budete v sedmém nebi !

13352
Sdílejte

1 vejce

1 žloutek

Na pařížskou šlehačku:

500 ml smetany (33%)

200 g kvalitní čokolády

Na polití:

čokoládovou polevu nebo čokoládu na vaření, kterou můžete smíchat s trochou kokosového oleje

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

Výborné, kynuté buchty jako od babičky: Vaše děti je budou zbožňovat!

Nejchutnější tvarohové koláčky s ostružinami, jaké jsem kdy jedl!

Balkánská zeleninová pasta. Jednoduchá na přípravu, posílí žíly a pročistí játra!

Další články