Moudrá rada pro každé znamení zvěrokruhu od starodávného šamana

22299
Sdílejte

Jakákoli nenápadná maličkost může změnit životy!

Souhvězdí zvěrokruhu se nám vždy snaží předávat zprávy a naplňovat, který život bude lepší. Někdy takové zprávy dostáváme sami a někdy potřebujeme speciální lidi, kteří mohou sdělit informace každému z nás. Je třeba stále myslet a vynaložit úsilí, aby se všechno ukázalo.

Střelec

Pamatujte na jednu velmi důležitou věc v životě: každý dostane to, co si zaslouží. Nepropouštějte problémy do své duše, do svých myšlenek, pak se problém nedostane do vašeho těla.

Život se vám může vrátit tváří v tvář, možná jinde, ale jen málokdo pochopí, že si ho sami přivedete zpět. Všechny špatné myšlenky k ostatním se obracejí k vám. Koneckonců, veškerá závislost jde i vám. A proč je to nutné? Žijte klidně a odměřeně … Nemůžete žárlit a nic není .. No, ten člověk má velké auto, ale jeho tvář se z tohoto auta nezlepší … Zlato je obecně špinavý kov, není mu co závidět. Usmívejte se častěji a kolemjdoucí, příbuzní a dokonce i samotný život se budou usmívat i na vás.

Chcete být respektováni, chovat se k ostatním s úctou. Reagujte na dobro, reagujte na dobro, reagujte na zlo lhostejně. Osoba, která způsobila zlo, bude trpět více, protože jste mu nevěnovali pozornost.

Beran

Když jdete po ulici a uvidíte na zemi ležet pírko, zvednout ho a přivézt domů, můžete ho dát do vázy, pověsit nebo dokonce jen položit na polici. Toto je mocný amulet, který vám dává nebe. Respektujte tyto znamení duchů.

Sbírejte kameny z řek. Mají velkou sílu a energii.

Snažte se pomáhat ostatním. Pokud nemůžete přinést radost, pak alespoň neubližujte.

Pokračování na další straně

Vodnář

Poslechem dobré hudby se očistíte od negativní energie nahromaděné během dne. Hudba je druh meditace, která vás může přivést k vědomí a harmonii se sebou samým.

Dokážete plakat, abyste mohli lépe dýchat, aby vaše srdce netlačilo …

Kam dál?

Jaká jste osobnost podle měsíce narození: V lednu se rodí paličáci, v červnu romantičtí žárlivci

Vaše duševní síla podle znamení zvěrokruhu: Kozorozi mohou dobýt svět, Štíři vám ukáží, jak žít život

Největší hlupáci podle horoskopu: Žebříček vede těchto 5 znamení zvěrokruhu

Pro nositele šesti znamení zvěrokruhu dnes začíná období pěti let plných štěstí a úspěchů

5 NEJNEBEZPEČNĚJŠÍCH dní v březnu, během kterých by si měla všechna znamení dávat pozor…

Další články