Moudrá rada pro každé znamení zvěrokruhu od starodávného šamana

22563
Sdílejte

Pokud máte pocit, že situace není vyřešena, zvedněte ruku výš, pak náhle uvolněte se slovy „a je to všechno pryč…“ a zamyslete se znovu! Jak řekl Veliký, „i když jste sežrán, máte dvě možnosti“

Ryby

Když si žena kupuje potraviny, kupuje své rodině budoucí dny štěstí. Každá čerstvá, krásná, zralá a příjemně vonící zelenina nebo ovoce je dnem šťastného a klidného života v této rodině. Muž musí ženě poskytnout peníze, aby si mohla vybrat výrobky té nejvyšší kvality. Rodina, která šetří na jídle, se stává chudou a nešťastnou, protože šetření na jídle šetří na štěstí jejich vlastních příbuzných.

Pokud se necítíte dobře a máte z něčeho obavy, začněte provádět plynulé pohyby těla v podobě tance. Vrátíte svou energii do dřívějšího chodu a vyčistíte mysl od utrpení.

Pokračování na další straně

Rak

Stravte minimálně hodinu denně v tichu … Potřebujete to tolik, kolik potřebujete komunikaci.

Schopnost milovat je nejvyšší dovednost na Zemi. Buďte schopni milovat každého, dokonce i své nepřátele!

Nevhazujte odpadky do rybníků. Duch vody se může velmi rozzlobit. Abychom potěšili Ducha vody, lze do vody hodit chléb, mléko a mince.

Lev

Obvykle nazýváme naši minulost zlatým věkem, zlatými dny. Toto je chyba. Je velmi důležité si uvědomit, že každý další okamžik ve vašem životě je stejný zlatý čas.

Neexistuje dokonalé náboženství a víra, neexistuje ani horší, sám Bůh. Modlete se tedy, koho chcete, ale pamatujte na velmi důležitá přikázání: žijte podle svědomí, respektujte své předky, milujte.

Pokračování na další straně

Panna

Pokud máte cíl změnit svět, změňte nejprve sebe. Naučte se mít energii radosti a energii lásky. To jsou hlavní okamžiky a zkušenosti člověka. Úsměv, smích, radost mají velkou moc. Když se to naučíte, objevíte „lásku“.

Existuje velmi dobré rčení: „Ruka, která dává, se nestává chudou.“ Pokud je to možné, pokuste se dát peníze chudým a potřebným. Bez ohledu na částku je důležitý samotný proces.

Váhy

Život je krátká doba. Neztrácejte to nadáváním a slzami, pomluvami a alkoholem! Můžete dělat dobro, mít děti, relaxovat a dělat spoustu dalších pěkných věcí!

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články