Velký horoskop na Červenec: Kdo bude zažívat úspěšné období a koho čekají spíše starosti?

12686
Sdílejte

Pro která znamení bude tento letní měsíc úspěšný na poli lásky a kdo si musí dávat pozor na úrazy nebo movité ztráty? Zjistěte to hned!

Na co se můžete těšit a čeho se naopak vyvarovat, to si přečtěte v horoskopu na měsíc červenec!

Beran

Léto odstartujete díky Venuši ve veselém duchu. Nezadaní mají kolem 18. července možnost setkat člověka, se kterým se shodnou ve všech důležitých aspektech. V zaměstnání počítejte s tím, že prosadit inovativní myšlenky nebude snadné. Ze svého názoru byste neměli ustupovat, hvězdy vybízejí k větší odvaze. Naopak finanční sféra na riskantní kroky není stavěná a mohli byste podepsat nevýhodné smlouvy.  

Býk  

Začátek prázdnin je plný vášně a milostného dobrodružství, které ale nevydrží moc dlouho. Z letních románků zůstanou jen vzpomínky, nad kterými se budete červenat. Určitě si nic velkého neplánujte. V zaměstnání se těšte na skvělé nápady, které vás dostanou do popředí. Ve druhé dekádě se však mohou vyskytnout problémy v týmu. Ne všichni kolegové důvěřují vašim schopnostem a bude třeba je přesvědčit.  

Blíženci  

První prázdninový měsíc slibuje společenský ruch, který nahrává do karet nezadaným zrozencům Blíženců. Venuše ze svého sextily usnadňuje seznamování, kolem 19. července vám do cesty pošle člověka přesně podle vašeho gusta. Opatrnější buďte v konverzaci, protože můžete utrousit nějakou nevhodnou poznámku. To vám nepomáhá v lásce ani na pracovní půdě. Poslední dekáda by mohla udělat díru do rodinného rozpočtu.  

Pokračování na další straně

Rak  

V měsíci červenci vám přeje sám velký Manitou. Osvětluje zejména mezilidské vztahy, ve kterých se kolem 10. července dočkáte změn k lepšímu. Nezadaní se v těchto dnech mohou těšit na pozvání na rande, a také v zaměstnání čekejte úspěšné období. Díky podpoře Jupitera v Býku snadno prosazujete inovativní nápady. Pokud pomýšlíte na pracovní směnu, během první poloviny prázdnin by se vám mohlo zadařit. 

 Lev  

Červenec je charakteristický tvrdohlavostí, která může nadělat zbytečné nepříjemnosti. Komplikuje hlavně mezilidské vztahy, kde potřebujete mít navrch. I když se některé kontakty přetrhnou, neberte to jako tragédii. Věřte, že pro vás kněžka lásky chystá něco lepšího a ani pracovní sféra není bez poskvrny. Opět se mějte na pozoru před napjatými vztahy. Nemusíte prosazovat své názory za každou cenu.  

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články