Pečené karbanátky v omáčce: Ještě jsem nejedla nic lepší z mletého masa, chuť překvapí i náročné strávníky !

11175
Sdílejte

2 lžičky hořčice

špetka cukru

špetka soli

 

Recept pokračuje na další straně

Postup:

1. Cibuli nakrájíme na drobno, mrkev nastrouháme na jemno. Smícháme je s masem a zbytkem surovin. Dochutíme a mokrýma rukama tvoříme mini karbanátky.
foto
2. Papriku a cibuli nakrájíme na proužky, rajčata na polovinu . Pivo smícháme s kečupem, hořčicí, protlakem a kořením. Do pekáče vymazaného sádlem dáme papriky a cibuli s rajčaty.

3. Na zeleninu položíme kuličky a polijeme připravenou směsí.

Kam dál?

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

Výborné, kynuté buchty jako od babičky: Vaše děti je budou zbožňovat!

Nejchutnější tvarohové koláčky s ostružinami, jaké jsem kdy jedl!

Balkánská zeleninová pasta. Jednoduchá na přípravu, posílí žíly a pročistí játra!

Další články