Pečené karbanátky v omáčce: Ještě jsem nejedla nic lepší z mletého masa, chuť překvapí i náročné strávníky !

13404
Sdílejte

2 lžičky hořčice

špetka cukru

špetka soli

 

Recept pokračuje na další straně

Postup:

1. Cibuli nakrájíme na drobno, mrkev nastrouháme na jemno. Smícháme je s masem a zbytkem surovin. Dochutíme a mokrýma rukama tvoříme mini karbanátky.
foto
2. Papriku a cibuli nakrájíme na proužky, rajčata na polovinu . Pivo smícháme s kečupem, hořčicí, protlakem a kořením. Do pekáče vymazaného sádlem dáme papriky a cibuli s rajčaty.

3. Na zeleninu položíme kuličky a polijeme připravenou směsí.

Kam dál?

Zapomeňte na klasiku: Tyto cuketové karbanátky vás ohromí!

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Další články