Pečené karbanátky v omáčce: Ještě jsem nejedla nic lepší z mletého masa, chuť překvapí i náročné strávníky !

14516
Sdílejte

2 lžičky hořčice

špetka cukru

špetka soli

 

Recept pokračuje na další straně

Postup:

1. Cibuli nakrájíme na drobno, mrkev nastrouháme na jemno. Smícháme je s masem a zbytkem surovin. Dochutíme a mokrýma rukama tvoříme mini karbanátky.
foto
2. Papriku a cibuli nakrájíme na proužky, rajčata na polovinu . Pivo smícháme s kečupem, hořčicí, protlakem a kořením. Do pekáče vymazaného sádlem dáme papriky a cibuli s rajčaty.

3. Na zeleninu položíme kuličky a polijeme připravenou směsí.

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články