4. Pekáček přikryjeme a pečeme na 190-200 stupňů , cca 35-45 minut. Před koncem pečení odkryjeme a dopečeme. Omáčku můžeme rozmixovat , pokud vám nevadí kousky nechte tak, jak je. Ozdobíme nasekanou petrželkou. Dobrou chuť
Kam dál?
- Vynikající a velmi jednoduchý oběd pro celou rodinu: Karbanátky, brambory a smetanová omáčka na jednom plechu !
- Luxusní dezert jako z té nejdražší cukrárny! Upečte si ho za mnohem levněji do 35 minut.
- Vzala meloun a smíchala ho se zázvorem. Za 15 minut připravila neuvěřitelně osvěžující koktejl. Hosté nenechali ani kapku!
- Stačí 1 vejce, zelí, půl sklenice kefíru a máte perfektní oběd: Takové recepty miluji – žádná práce a hned hotové!