Těhotná ve třinácti už porodila, 10-letý „partner“ ji opustil !

16846
Sdílejte

Šokující případ pouze 13-letého dívky se v souvislosti s jejím těhotenstvím stal virální medializován a „influencerke“ přinesl 159 tisíc sledovatelů na sociální síti, kde si buduje kariéru. Nejenže otěhotněla ve třinácti letech života, ale otcem je údajně pouze 10-letý chlapec!

Médii se v dubnu tohoto roku prohnala neuvěřitelná informace o těhotenství mladé dary Sidnišnikovej ze Sibiře , která měla být údajně v požehnaném stavu s „partnerem“ Ivanem. Ten měl mít v době oplodnění pouze 10 let a byl rozhodnut, že se o dítě s ženou svého života postará.

Malí zamilovaní, jako senzace Ruska, přijali pozvání i do televizní show, v níž „prasklo“, že Darya byla znásilněna 15-letým chlapcem na schodišti a přijetí otcovství 10letým Ivanem bylo pouze zástěrkou k děsivé se * uální zkušenosti mladé dívky.

Kam dál?

Po útoku dvou pitbulů zemřelo na jihu Itálie patnáctiměsíční dítě

Evropský parlament schválil novou směrnici, která ukládá výrobcům povinnost opravovat spotřebiče i po uplynutí zákonné záruční doby

Hrůzný případ odhalili strážníci v zahradní chatce v Hluboké nad Vltavou na jihu Čech. Tři zanedbané děti 5, 7 a 8 let měly hlad a myly se v potoce

Další neštěstí u propasti Macocha : Dozorce věznice se zastřelil a skočil dolů

Jaký je současný život Ivy a Mariana Melišových po Výměně manželek. Věkový rozdíl 27 let není znát, rodina se rozrůstá

Další články