Fantastický koláč z listového těsta s pomerančovým krémem: Lahodný dezert, kterému nikdo neodolá!

12273
Sdílejte

50 g másla

1 lžičku vanilkového cukru

15 g rozpuštěného másla na vymazání plechu

moučkový cukr na dekoraci

plech s rozměrem 18 x 26 cm

Recept pokračuje na další straně

Postup:

1. Připravte si krém: 2/3 mléka a pomerančového džusu nalijte do hrnce. Přidejte škrob, mouku, cukr a vejce. Vymíchejte dohladka.

2. Přidejte zbylé mléko a opět promíchejte.

3. Hrnec dejte na sporák na mírný ohřev a za stálého míchání uvaříme hustý krém.

4. Odstavte ho z ohně, přidejte vanilkový cukr a změklé máslo. Dobře promíchejte.

5. Krém nechte vychladnout a mezitím si na pomoučeném vále vyválíme listové těsto, případně použijte už vyválené.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články