Jak připravit šlehačku z mléka: Vyzkoušejte trik cukrářů

4107
Sdílejte

Myslíte si, že na vynikající šlehačku potřebujete vždy jen smetanu z obchodu, která obsahuje alespoň 30% tuku?

Ano, jde o tradiční surovinu, ze které šlehačku připravujeme .

Měli byste vědět, že šlehačka, která perfektně drží a dá se připravit i z obyčejného mléka, která má jen nepřiměřené množství tuku ve srovnání se smetanou na šlehání.

Pokud tedy v chladničce budete mít jen mléko a žádnou smetanu, tento trik profíků se vám bude vybrána hodit.

Do této šlehačky nemusíte už přidávat ztužovač.

Drží perfektně.

Pokračování na další straně

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články