Jak připravit šlehačku z mléka: Vyzkoušejte trik cukrářů

4144
Sdílejte

Misku vložte na cca hodinu do chladničky.

Později vychladlou směs vyšlehejte elektrickým šlehačem nebo metličkou ručně se šlehačky.

TIP:

Podobně můžete šlehačku ušlehat i ze smetany na vaření .

Množství přidané želatiny bude samozřejmě menší vzhledem k vyšší obsah tuku ve smetaně (11 až 15%).

Na 350 ml smetany na vaření postačí 1,5 lžičky práškové želatiny.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články