Domácí hrnkové koblihy s povidly: Těsto jemné jako obláček a z jedné várky se nají celá rodina!

12660
Sdílejte

Vynikající domácí koblihy plněné povidly a čokoládou podle Hacer’in Lezzetleri . Jsou vynikající a jemné jako vata.

Potřebujeme:

1 sklenice mléka (200 m)

1 sklenici vody

4 lžíce rostlinného oleje

2 lžíce cukru

1 balení sušeného droždí

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články