Domácí hrnkové koblihy s povidly: Těsto jemné jako obláček a z jedné várky se nají celá rodina!

14394
Sdílejte

1 lžička soli

4,5 sklenice mouky

Olej na smažení

Moučkový cukr a povidla s rozpuštěnou čokoládou na plnění

Recept pokračuje na další straně

Postup:

V misce si rozmícháme teplé mléko, vodu, cukr a droždí. Pak přidáme ostatní přísady – mouku přidáváme postupně a rukama vypracujeme jednotné těsto.

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články