Zpráva o smrti zpěváka Tomáše Kluse vyděsila Česko: Je to HOAX !

2782
Sdílejte

Český zpěvák Tomáš Klus, který si získal popularitu iv našich končinách, zažil před několika hodinami pořádně peklo. Internetem se začala bleskurychle šířit klamavá zpráva o jeho smrti, kterou měla zavinit autonehoda. Pobouřena je zejména jeho rodina, která se rozhodla zareagovat.

Populární zpěvák Tomáš Klus musel před několika hodinami řešit velmi nepříjemnou situaci. Internetem se totiž začala šířit nepravdivá informace o tom, že 33-letý český umělec zemřel při autonehodě. Zpráva na první pohled vyznívala důvěryhodně, protože autor nafingoval pozadí záběru připomínající český portál iDnes.cz. Hrozivá titulka s názvem „V nedožitých 34 letech zemřel český hudebník Tomáš Klus“ je však vymyšlená.

Přestože si zpočátku i samotný Klus myslel, že je článek dílem zmíněného portálu, nakonec se ukázalo, že iDnes se zprávou nemá nic společného a jeho vizuál byl zneužit neznámým autorem. “ Celou věc jsme prošetřili. Podobný text nikdy v systému nebyl, nedisponujeme ani fotografií z údajného článku. Jde tedy o jasný podvrh s cílem poškodit iDnes.cz, „uvedl vedoucí zpravodajství Matyáš Kaiser.

Kam dál?

Rodina a blízcí si připomněli 10 let od umrtí Paula Walkera (†40): Krásná slova od jeho dcery a Vina Diesela!

Rodiče zesnulého Romana sepsali petici za odvolání ředitele školy

Malé dítě krmilo toulavého psa. To pobouřilo kolemjdoucího. Přišel k němu a řekl mu TOTO

ZVÝŠENÍ koncesionářských poplatků: Zaplatí i majitelé MOBILNÍCH TELEFONŮ nebo PC!

Otec Vondráčkové je zapletený v nepříjemné kauze. Půjde sedět ? Lucie mlčí, aby ochránila otce!

Další články