Domácí hrnkové koblihy s povidly: Těsto jemné jako obláček a z jedné várky se nají celá rodina!

14209
Sdílejte

Vynikající domácí koblihy plněné povidly a čokoládou podle Hacer’in Lezzetleri . Jsou vynikající a jemné jako vata.

Potřebujeme:

1 sklenice mléka (200 m)

1 sklenici vody

4 lžíce rostlinného oleje

2 lžíce cukru

1 balení sušeného droždí

Kam dál?

Masové kuličky pečené společně s bramborami a zakysanou smetanou: Dobrota z 1 mísy!

Fenomenální řezy bez pečení z bebe sušenek s extra čokoládovou náplní!

Recept na šampaňský dezert: Dokonalé spojení nadýchané piškoty, ovoce a želé!

Bezvadný TVAROHOVÝ KOLÁČ, který nikdy nespadne! Jednoduchý recept, který zvládne každý

Tvarohové taštičky od babičky! Jsou velmi chutné a měkké i druhý den

Další články