Domácí hrnkové koblihy s povidly: Těsto jemné jako obláček a z jedné várky se nají celá rodina!

14291
Sdílejte

Vynikající domácí koblihy plněné povidly a čokoládou podle Hacer’in Lezzetleri . Jsou vynikající a jemné jako vata.

Potřebujeme:

1 sklenice mléka (200 m)

1 sklenici vody

4 lžíce rostlinného oleje

2 lžíce cukru

1 balení sušeného droždí

Kam dál?

Jarní jahodový koláč: Roztaje v ústech, hotový za půl hodiny

Vynikající Velikonoční bábovka s povidly

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

Výborné, kynuté buchty jako od babičky: Vaše děti je budou zbožňovat!

Další články