Domácí hrnkové koblihy s povidly: Těsto jemné jako obláček a z jedné várky se nají celá rodina!

14729
Sdílejte

Vynikající domácí koblihy plněné povidly a čokoládou podle Hacer’in Lezzetleri . Jsou vynikající a jemné jako vata.

Potřebujeme:

1 sklenice mléka (200 m)

1 sklenici vody

4 lžíce rostlinného oleje

2 lžíce cukru

1 balení sušeného droždí

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články