Babiččiny kynuté buchty s povidly : Těsto jemné jako obláček, i třetí den jsou jako čerstvě upečené!

73435
Sdílejte

Povidla nebo jinou jakou máte rádi. Recept pokračuje na další straně
Postup:
Všechny suroviny smícháme dohromady.Těsto trochu posypeme moukou, přikryjeme utěrkou a dáme na teplé místo vykynout a mezitím si přichystáme náplň.Dobře vykynuté těsto si rozdělíme na 25 kusů, podle toho jak chcete mít velké buchty.Těsto si podsypáváme a kousky těsta rozválíme, nebo roztáhneme prsty. Do každé placky dáme náplň a těsto uzavřeme.
Pokládáme do máslem vymazaného pekáče spojem dolů a každou buchtu potíráme máslem aby se k sobě nepřilepily. Nakonec všechny buchty omastíme i nahoře.
Pečeme v předehřáté troubě na 170 ° C cca 30 minut.

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články