Toto nakládané vepřové maso je velmi jednoduché na přípravu. S kupovaným se nedá srovnat

13403
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

Vložte sklenice do trouby

Aby bylo vaše nakládané vepřové maso nejenom měkké, ale aby mělo i dobrou trvanlivost, je třeba sterilizace. A to tak, že jednotlivé sklenice vložíte do trouby, která bude předehřátá na teplotu 180 stupňů Celsia. Při této teplotě nechte sklenice v troubě po dobu 2 hodin. Následně teplotu zmírněte na 160 stupňů a nechte ještě asi 30 minut dodělávat.

Vyjměte a zavíčkujte

Kam dál?

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

Výborné, kynuté buchty jako od babičky: Vaše děti je budou zbožňovat!

Nejchutnější tvarohové koláčky s ostružinami, jaké jsem kdy jedl!

Balkánská zeleninová pasta. Jednoduchá na přípravu, posílí žíly a pročistí játra!

Další články