Toto nakládané vepřové maso je velmi jednoduché na přípravu. S kupovaným se nedá srovnat

12026
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

Vložte sklenice do trouby

Aby bylo vaše nakládané vepřové maso nejenom měkké, ale aby mělo i dobrou trvanlivost, je třeba sterilizace. A to tak, že jednotlivé sklenice vložíte do trouby, která bude předehřátá na teplotu 180 stupňů Celsia. Při této teplotě nechte sklenice v troubě po dobu 2 hodin. Následně teplotu zmírněte na 160 stupňů a nechte ještě asi 30 minut dodělávat.

Vyjměte a zavíčkujte

Kam dál?

Vánoční zákusek ČTYŘ CHUTÍ: vanilka, ořechy, kaštany a kakao! Je to opravdová pochoutka

Vánoční pečení: Lahodné išlerky, které nesmějí chybět ani u vás doma!

5 druhů Vánočního cukroví z jedné směsi! Pochutná si opravdu každý a za pár minut máte napečené na celé svátky

Domácí FERRERO kuličky! Jednoduchá dobrota na každý vánoční stůl…

Jak si vyrobit domácí máslo ? Chuť je božská : stačí 1 ingredience a 15 minut

Další články