Jemný dýňový nákyp s tvarohem. Jehož chuť nelze slovy vyjádřit

2098
Sdílejte

Podzim je hoden lásky už proto, že nám poskytuje báječný plod − dýni. Můžeme ji použít pro přípravu léčivých prostředků, jako interiérovou dekoraci a samozřejmě pro přípravu lahodných pokrmů.

Tvarohový nákyp s dýní

Suroviny

800 g dýně
500 g tvarohu
200 g cukru
5 vajec
2 pol. lž. kukuřičného škrobu
25 g máku
kůra z jednoho pomeranče
100 g zakysané smetany

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články