Jemný dýňový nákyp s tvarohem. Jehož chuť nelze slovy vyjádřit

2095
Sdílejte

Postup :

Dýňovou dužinu dejte péct do trouby. Nechte 100 g dužiny na polevu, zbytek vyždímejte v několikavrstvé gáze. Vyždímanou dýni rozemelte v mixéru nebo ve strojku na maso. Přidejte 70 g cukru, kůru, 2 vejce, 1 polévkovou lžíci škrobu a dobře promíchejte.

Na mírném ohni povařte mák po dobu 15 minut. Potom vodu slijte a mák nechte oschnout.

V mixéru smíchejte tvaroh a 100 g cukru do soudržné hmoty. Potom do ní přidejte 2 vejce, 1 pol. lžíci škrobu a mák.

Pokryjte dno formy (nejlépe je použít otevírací) pečicím papírem a vymažte tukem. Vymažte rovněž po stranách a vysypte malým množstvím mouky. Postupně vkládejte po lžících střídavě tvarohovou a dýňovou hmotu.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články