Až budete mít hotové krémy, pusťte se do plnění mini větrníčků. Korpusy opatrně ostrým nožem rozřízněte vejpůl a na spodní díl navrstvěte s pomocí cukrářského sáčku nejprve vanilkový a pak čokoládový krém. Větrník přiklopte vrchním dílem korpusu. Takto naplňte všechno těsto. Větrníky dejte vychladit do lednice a poté podávejte posypané moučkovým cukrem. Dobrou chuť!
Kam dál?
- Zavolala je na zdravý koláč. Nejdřív nechtěli ani ochutnat, pak snědli celý plech!
- Řekla, že dnes budou k obědu játra v placce. Rodina ohrnula nos. Za 20 minut ale všichni mlaskali a olizovali se až za ušima. Takovou dobrotu ještě nejedli!
- Lahodný, kávový dezert: Recept pro gurmány!
- Rychlá Salko rolka BEZ pečení, lepší než zmrzlina: Udělejte si ji i do zásoby, tento pamlsek jde v létě na dračku !