Mini Pavlovka se šlehačkou – skvost mezi zákusky: Korpusy vydrží v chladničce celé dny, tento dezert nemá konkurenci !

9627
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

Postup:

Troubu si předehřejte na 150 ° C. Bílky vyšlehejte při nejvyšším stupni do pěny. Za stálého šlehání přisypávejte krystalový cukr, dokud nevznikne tuhý a lesklý sníh.

Potom do sněhu za stálého šlehání přilijte lžičku vinného octa a přisypte lžičku kukuřičného škrobu. Obojí krátce zašleháme. Škrob lze z části nahradit kokosovým pudinkem. Sníh si přeložte do většího sáčku se zdobící špičkou. Na pečící papír si nakreslete kolečka, jak velké chcete mít Pavlovka a otočený papír nalepte pomocí malého množství sněhu na plech. Následně nastříkejte kolečka na papír tak, aby uprostřed zůstalo dost místa na krém.

Pokud je to nutné, malou lžičkou ještě trochu zvětšete prostor uprostřed, aby bylo dost místa na krém.

Recept pokračuje na další straně

Dejte do trouby předehřáté na 150 ° C a potom ihned stáhněte teplotu na 100 ° C. Pečte 60 minut (na základě zkušeností třeba při některých troubách čas pečení prodloužit o 15 – 20 minut). Potom troubu vypněte a nechte Pavlovky vysušit do vychladnutí. Po vychladnutí je odlepte z papíru ještě předtím, než je budete plnit, aby byla s nimi snazší manipulace. Jsou úžasně lehoučké a křehké.

Na náplň stačí vyšlehat dvě šlehačkové smetany spolu s práškovým cukrem a vanilkovým extraktem. Můžete plnit i krémem z mascarpone. Ideální naplňte 1 – 2 hodiny před podáváním. Je třeba zkonzumovat do druhého dne (čisté korpusy vydrží i několik dní). Bohatě ozdobte drobným ovocem. Přejeme dobrou chuť!

Kam dál?

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Další články