Mini Pavlovka se šlehačkou – skvost mezi zákusky: Korpusy vydrží v chladničce celé dny, tento dezert nemá konkurenci !

7932
Sdílejte

Postup:

Troubu si předehřejte na 150 ° C. Bílky vyšlehejte při nejvyšším stupni do pěny. Za stálého šlehání přisypávejte krystalový cukr, dokud nevznikne tuhý a lesklý sníh.

Potom do sněhu za stálého šlehání přilijte lžičku vinného octa a přisypte lžičku kukuřičného škrobu. Obojí krátce zašleháme. Škrob lze z části nahradit kokosovým pudinkem. Sníh si přeložte do většího sáčku se zdobící špičkou. Na pečící papír si nakreslete kolečka, jak velké chcete mít Pavlovka a otočený papír nalepte pomocí malého množství sněhu na plech. Následně nastříkejte kolečka na papír tak, aby uprostřed zůstalo dost místa na krém.

Pokud je to nutné, malou lžičkou ještě trochu zvětšete prostor uprostřed, aby bylo dost místa na krém.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Studený, tvarohový koláč s jahodami, ideální na léto! MŇÁM !

Prudce návykové Tiramisu jednohubky: Když je jednou ochutnáte, nebudete se jich moci dojíst !

Skvělé Balkánské řezy, kterým se těžko odolává !

Nejlepší recept na moravské koláče jaké jste kdy jedli: Těsto je vláčné a měkoučké jako obláček !

Rychlý a zdravý dezert: Roláda se strouhaným kokosem a čokoládou. BEZ PEČENÍ !

Další články