Mini Pavlovka se šlehačkou – skvost mezi zákusky: Korpusy vydrží v chladničce celé dny, tento dezert nemá konkurenci !

7718
Sdílejte

Dejte do trouby předehřáté na 150 ° C a potom ihned stáhněte teplotu na 100 ° C. Pečte 60 minut (na základě zkušeností třeba při některých troubách čas pečení prodloužit o 15 – 20 minut). Potom troubu vypněte a nechte Pavlovky vysušit do vychladnutí. Po vychladnutí je odlepte z papíru ještě předtím, než je budete plnit, aby byla s nimi snazší manipulace. Jsou úžasně lehoučké a křehké.

Na náplň stačí vyšlehat dvě šlehačkové smetany spolu s práškovým cukrem a vanilkovým extraktem. Můžete plnit i krémem z mascarpone. Ideální naplňte 1 – 2 hodiny před podáváním. Je třeba zkonzumovat do druhého dne (čisté korpusy vydrží i několik dní). Bohatě ozdobte drobným ovocem. Přejeme dobrou chuť!

 

Kam dál?

Višňová sklenice s kakaovým korpusem a likérovým krémem

Jahodový dezert bez pečení : Potěšíte rodinu i přátele !

Jednoduchý recept na nadýchaný smetanový krém Tiramisu

Skutečná maďarská specialita, kterou mnoho lidí nezná !

Vyzkoušejte japonské lívance, které se u vás stanou hitem !

Další články