Jáhly jsou velmi zdravou potravinou. Obsahují velké množství vitamínů a vlákniny, která je tak důležitá pro imunitu a dobré trávení. Příprava jáhel není nikterak zdlouhavá, ani složitá. Vyzkoušejte náš dnešní recept na tradiční jahelník. Pochutnají si i ti nejmlsnější, ale hlavně vaše děti. Drobotinu navíc můžete také zapojit do přípravy. Vypeckují vám švestky a pěkně je poskládají na povrch před pečením. Užijte si příjemné chvíle už dnes.
Kam dál?
- Takovou přípravu hovězího jistě neznáte. Luxusní roštěnec přelitý báječnou šťávou, jaký jste ještě neochutnali.
- Udělala bramborový salát a poskládala na to vejce. Během pár minut se zaprášilo po celé míse!
- Překvapila rodinu svělým zákuskem. Vzala tvaroh, mouku a za 10 minut usmažila takové koblihy, jaké jste ještě nejedli!
- Smíchala banány s jogurtem a hodila to do trouby. Za 15 minut už voněl tak luxusní moučník, jaký nikde nekoupíte, pouze doma připravíte.