Jahelník jedla naposledy u své babičky. Když ho připravila své rodině, udiveně zírala. Celý pekáč padl za 10 minut!

Sdílejte

Jáhly jsou velmi zdravou potravinou. Obsahují velké množství vitamínů a vlákniny, která je tak důležitá pro imunitu a dobré trávení. Příprava jáhel není nikterak zdlouhavá, ani složitá. Vyzkoušejte náš dnešní recept na tradiční jahelník. Pochutnají si i ti nejmlsnější, ale hlavně vaše děti. Drobotinu navíc můžete také zapojit do přípravy. Vypeckují vám švestky a pěkně je poskládají na povrch před pečením. Užijte si příjemné chvíle už dnes.

Kam dál?

Fantastické čokoládové jednohubky plněné šlehačkovým krémem: Ideální dezert na každou příležitost !

Nejchutnější oběd z mletého masa ! Masové kuličky pečené v troubě. Jednoduchá a rychlá příprava

Nenáročné obložené vepřové kotlety pečené v troubě: Fantastické jídlo, které se hodí na běžný den, i na slavnostní stůl !

Mimořádně lehké a chutné slané pečivo se sýrem. Ideální k vínku, nebo jen tak když dostanete chuť na něco křupavého !

Stačí smíchat jen majonézu a mouku a máte základ na toto skvělé jídlo : Těsto naplňte chutnou kuřecí nádivkou a všichni u stolu se budou jen oblizovat !

Další články