Jahelník jedla naposledy u své babičky. Když ho připravila své rodině, udiveně zírala. Celý pekáč padl za 10 minut!

1918
Sdílejte

Formičky vymažte tukem, navrstvěte kaši a na povrch poskládejte půlky vypeckovaných švestek. Vložte do trouby a pečte cca 40 minut při 180 °C.

Jahelník ozdobte kopečkem kysané smetany a podávejte. Dobrou chuť.

Tip

Pokud nemáte zapékací formičky, použijte pekáček. Upečený jahelník snadno nakrájíte na úhledné kostky.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články