V dnešní uspěchané době jsou rychlovky s těstovinami velmi oblíbeným a vyhledávaným jídlem. Pokud se vám zdá, že vaříte pořád dokola to samé, vyzkoušejte náš dnešní recept. Skvělá rajčatová omáčka provoněná bazalkou na „špagetovém hnízdě“ potěší i toho největšího mlsouna. Pochutnejte si ještě dnes!
Ingredience
- 600 g mletého masa
- 500 g rajčatového protlaku
- 2 vejce
- 250 ml 33% šlehačky
- 2 menší cibule
- svazeček petrželové natě
- muškátový oříšek, sůl, mletý pepř dle chuti
- mouka na obalení dle potřeby
- 400 g špaget
- parmazán na posypání
- bazalka dle chuti
Pracovní postup
Cibuli nakrájejte najemno a dejte do větší nádoby. Přidejte mleté maso, mletý pepř, sůl dle chuti, nasekanou petrželovou nať a celá vejce. Rukou vypracujte hladké těsto a tvarujte malé kuličky, které jemně obalte v mouce.