Obyčejná rajská jim už nechutnala. Tak vzala bazalku a mleté maso a za 15 minut už volala k obědu. Nezbylo ani sousto!

5234
Sdílejte

V dnešní uspěchané době jsou rychlovky s těstovinami velmi oblíbeným a vyhledávaným jídlem. Pokud se vám zdá, že vaříte pořád dokola to samé, vyzkoušejte náš dnešní recept. Skvělá rajčatová omáčka provoněná bazalkou na „špagetovém hnízdě“ potěší i toho největšího mlsouna. Pochutnejte si ještě dnes!

Ingredience

  • 600 g mletého masa
  • 500 g rajčatového protlaku
  • 2 vejce
  • 250 ml 33% šlehačky
  • 2 menší cibule
  • svazeček petrželové natě
  • muškátový oříšek, sůl, mletý pepř dle chuti
  • mouka na obalení dle potřeby
  • 400 g špaget
  • parmazán na posypání
  • bazalka dle chuti

Pracovní postup

Cibuli nakrájejte najemno a dejte do větší nádoby. Přidejte mleté maso, mletý pepř, sůl dle chuti, nasekanou petrželovou nať a celá vejce. Rukou vypracujte hladké těsto a tvarujte malé kuličky, které jemně obalte v mouce.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články