8 tipů na báječné polévky, které budete mít hotové do půl hodiny

2846
Sdílejte

Fazolová polévka s těstovinami, která zahřeje

Paní Brenda ze Springfieldu poskytla recept na tuto chutnou a rychlou polévku, kterou ráda vaří manželovi. Ten na podobnou chodil pravidelně do restaurace, ale teď ji už za domácí nevymění. Jaké suroviny potřebujete a jak na polévku?

Budete potřebovat asi 450 gramů krůtích klobás, jednu malou cibuli, lžičku oleje, stroužek česneku, vodu, dvě konzervy fazolí, plechovku pasírovaných rajčat, asi 250 ml kuřecího vývaru, půl šálku těstovin dle preferencí, pepř, šálek listového špenátu, 5 lžiček parmazánu. Jak postupovat?

V hlubokém hrnci si na oleji osmahněte jemně pokrájenou cibuli a pak přijdete na kolečka nakrájenou klobásu. Restujte do zlatova. Pak okořeňte solí, pepřem a prolisovaným česnekem. Přilijte vodu, rajčata, vývar a těstoviny. Vařte tak dlouho, než těstoviny změknou. Polévka je báječná se strouhaným parmazánem na vrchu a jistě vás zodpovědně zasytí!

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Luxusní jablkové poháry: Minimum času, jen pár surovin a máte bombastický dezert, který všem vyrazí dech !

Tento geniální CHLÉB bez droždí a sody je jednoduchý na přípravu a měkoučký vydrží i týden : Ani minutu nekyne !

Tvarohový koláč “Tří chutí” Bez těsta. Peču už třetí plech a nemůžem se dojíst – jednoduchý a fantastický recept !

Připravte si tento dezert k ranní kávě a váš den bude hned hezčí ! Žádné pečení, žádná želatina a minimum námahy

Luxusní domácí kinder zákusek XXL: Nejoblíbenější dezert, po kterém se všichni můžou zbláznit !

Další články