8 tipů na báječné polévky, které budete mít hotové do půl hodiny

1929
Sdílejte

Polévky jsou grunt, to se vědělo i v dávných dobách. Tento pokrm dokáže osvěžit v teplých dnech, tak i zahřát v zimních měsících. Je to kulinářský poklad a existuje tisíce variant, jak si polévku připravit. Někdo má rád spíš vývary a jiný zase polévky hustější, které zákonitě na dlouhou dobu zasytí. My vám dáme pár tipů na ty nejjednodušší a nejrychlejší.

Kam dál?

Nenáročné obložené vepřové kotlety pečené v troubě: Fantastické jídlo, které se hodí na běžný den, i na slavnostní stůl !

Mimořádně lehké a chutné slané pečivo se sýrem. Ideální k vínku, nebo jen tak když dostanete chuť na něco křupavého !

Stačí smíchat jen majonézu a mouku a máte základ na toto skvělé jídlo : Těsto naplňte chutnou kuřecí nádivkou a všichni u stolu se budou jen oblizovat !

Tohle je můj nejoblíbenější dezert : Je lehký, rychlý a super chutný !

Jednoduché, levné a dokonale křupavé hrnkové housky. Chutnají jako od pekaře !

Další články