8 tipů na báječné polévky, které budete mít hotové do půl hodiny

2846
Sdílejte

Rychlý žampiónový krém a jak na něj

Tento recept je od jedné mladé ženy z New Jersey, která ho převzala od své maminky. Je to takový rodinný poklad. Co budete na žampiónový krém potřebovat?

asi 450 gramů čerstvých žampiónů
jedna menší cibule
asi litr kuřecího vývaru a trochu mouky
2 lžíce másla, sůl, pepř a asi 300 ml smetany na vaření

Ve středně velkém hrnci rozpusťte máslo a osmahněte jemně pokrájenou cibulku, poté přidejte na plátky nakrájené žampióny a restujte. Poté smíchejte trochu hladké mouky s pepřem, solí a vývarem a přijdete k zelenině do hrnce. Vařte, dokud polévka nebude mít hustější konzistenci. Když bude polévka uvařená, houby jen rozmixujte a zjemněte smetanou. Dochuťte dle potřeby. Dobré chutnání!

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Luxusní jablkové poháry: Minimum času, jen pár surovin a máte bombastický dezert, který všem vyrazí dech !

Tento geniální CHLÉB bez droždí a sody je jednoduchý na přípravu a měkoučký vydrží i týden : Ani minutu nekyne !

Tvarohový koláč “Tří chutí” Bez těsta. Peču už třetí plech a nemůžem se dojíst – jednoduchý a fantastický recept !

Připravte si tento dezert k ranní kávě a váš den bude hned hezčí ! Žádné pečení, žádná želatina a minimum námahy

Luxusní domácí kinder zákusek XXL: Nejoblíbenější dezert, po kterém se všichni můžou zbláznit !

Další články