8 tipů na báječné polévky, které budete mít hotové do půl hodiny

6455
Sdílejte

Nejdříve si osmahněte slaninu krájenou na kostičky, pak přidejte cibuli, pak přidejte brambory, mrkev, cibuli a restujte. Nakonec přelejte vývarem, okořeňte a vařte na mírném plamenu, dokud brambory a mrkev nezměknou. Polévku zahustíte tak, že smícháte mouku a mléko a směs do ní vlijete. Sýr dejte do polévky na závěr, aby se zcela rozpustil. Na ozdobu je vhodná jarní cibulka. Dobrou chuť.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články