Skvělá čalamáda na studeno – nejlepší recept jaký znám: Žádné zavařování ani vaření !

11290
Sdílejte

1.Zelí, mrkev, cibuli a papriku očistěte a nastrouhejte na nudličky.

2.Udělejte si zálivku z cukru, octa, oleje a deka (to prosejte přes sítko, hořčičné semínko nedávejte), promíchejte a vlijte do směsi zeleniny.

3.Dobře promíchejte, ať se zelenina propojí a nechte 24 hodin odstát.

4.Potom už jen naložte do lahví i se šťávou, uzavřete a odložte do chladu. Skvělé na tomto receptu je, že nemusíte nic sterilizovat.

5.Zavařenina vydrží velmi dlouho, tedy za podmínky že ji dříve nesníte – u nás mizí skutečně rychle.

Z uvedené dávky mi vyšlo mi cca 15 malých lahviček.Dobrou chuť.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články