Toto jídlo si pamatujete z dětství a budou ho zbožňovat i vaše děti: Bublinkové brambory s máslem – dokonalá příloha za pár kaček

3719
Sdílejte

Na plech vyložený papírem jejich klademe plochou (seříznutou) stranou nahoru.

Díky soli se během pečení vrstva brambor nafoukne jako bublina. Soli a nemusíte bát, brambory její snesou hodně.

Mně se ještě nestalo, že bych je přesolila.

Brambory pečeme při teplotě 180 stupňů asi 50 minut a pak 20 minut necháme dojít. Před podáváním potřeme rozpuštěným máslem.

Recept pokračuje na další straně

Ještě rychlejší verze

Moje poslední úprava – bez tření. Brambory omyjeme, rozkrojíme a uložíme na plech naraženou částí nahoru.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články