Překvapivé odhalení expertů: Jezte tuto zeleninu, snižuje riziko nákazy koronavirem !

1412
Sdílejte

Ve své závěrečné zprávě doporučují zařadit do jídelníčku zeleninu a mléčné výrobky, kterými si podporovaly imunitu vůči sezónním onemocněním už naši předkové.

Nový koronavirus zůstává v centru pozornosti vědců z celého světa, kteří zkoumají jeho chování a mutace nebo jejich zaměstnává hledání účinné vakcíny. Stal se i předmětem studie vědců z Francie z univerzity v Montpellier, kteří však ve svém výzkumu pozorovali souvislost mezi konzumací jednotlivých potravin a výskytem onemocnění COVID-19.

Dopracovali se tak k výsledku, že odolnost vůči nákaze může podpořit konzumace kysaného a surové zelí, nakládaných okurek a fermentovaných (kvašených) mléčných výrobků. Na seznamu doporučených jídel se tak ocitlo i oblíbené korejské jídlo Kimchi připravené z více druhů kysaného sezónní zeleniny.

Článek pokračuje na další straně

Kam dál?

Slova epidemiologa Romana Prymuly : Kdo se nechá naočkovat, bude moci volně cestovat a nemusí nosit roušku !

Jak se za chvilku zbavit bolesti krku? Na tento trik nemá vůbec žádný kupovaný produkt!

Ořechový med: Zaručený přírodní lék na vysoký krevní tlak, bolesti hlavy, anémii a žaludeční vředy!

Znaly ho už naše babičky: Nejlepší lék na plicní choroby, který zažene kašel jedna dvě!

Zázračná rostlina : Je známá jako rostlina úspěchu a bohatství, ale je i nabitá super léčivou silou!

Další články