Překvapivé odhalení expertů: Jezte tuto zeleninu, snižuje riziko nákazy koronavirem !

1413
Sdílejte

“Zobrazeno souvislosti mezi šířením viru a regionálními stravovacími návyky nebyla dosud věnována dostatečná pozornost. Ale změny ve stravování mohou být velkým přínosem, ” uvedl vedoucí výzkumného týmu Jean Bousquet na portálu BioMed Central . “Výživa a strava může hrát významnou roli při budování imunity vůči onemocnění covid-19 a zároveň dokáže vysvětlit některé rozdíly v počtu nakažených v celé Evropě.”

Z analýzy jeho týmu totiž vyplynulo, že země, v nichž patří zelí a okurky i fermentované mléčné výrobky k oblíbeným potravinám, měli dosud nejnižší míru úmrtnosti na onemocnění covid-19. Jsou to například Bulharsko, Řecko a Rumunsko. “I když je složité porovnávat zdravotní systémy a informace o počtu obětí v jednotlivých evropských zemích, i tak mají tyto státy velmi nízkou úmrtnost,” uvádějí autoři studie.

Článek pokračuje na další straně

Kam dál?

Slova epidemiologa Romana Prymuly : Kdo se nechá naočkovat, bude moci volně cestovat a nemusí nosit roušku !

Jak se za chvilku zbavit bolesti krku? Na tento trik nemá vůbec žádný kupovaný produkt!

Ořechový med: Zaručený přírodní lék na vysoký krevní tlak, bolesti hlavy, anémii a žaludeční vředy!

Znaly ho už naše babičky: Nejlepší lék na plicní choroby, který zažene kašel jedna dvě!

Zázračná rostlina : Je známá jako rostlina úspěchu a bohatství, ale je i nabitá super léčivou silou!

Další články