Povaha muže podle měsíce narození ! Budete šokováni !

28267
Sdílejte

Pokračování na další straně

Září

Pro muže narozené v září jsou prioritou peníze. Nejsou to moc rodinné typy, protože většinu svého času věnují sobě a svému podnikání nebo práci. Bývají chladní a odtažití, ale pokud se jim daří a mají nějaký volný čas, jsou to opravdu fajn lidé. Problémem je, že nikdy nemají dost a neustále se ženou za penězi.

Říjen

Jedná se o velmi nepředvídatelné muže. Nikdy nevíte, co si myslí, co udělají a jak se zachovají. V jednu chvíli jsou příjemní a radostní, za chvíli dokáží být úplným opakem. Dost záleží na tom, jak se ráno vyspí a jaká je jejich momentální nálada. Můžete mít obojí, buď úžasného muže, nebo rozhněvaného bručouna.

Pokračování na další straně

Listopad

Pokud hledáte vyspělého, opatrného a pečujícího muže, je to muž narozený v listopadu. Jsou to skvělí lidé, kteří s ostatními zacházejí s respektem a úctou. Jsou to přesně ti gentlemani, kterých už bohužel každým rokem ubývá. Jsou romantičtí, rozumní, něžní, chápající a milí lidé, kteří mají pouze jedno přání – aby panovala pohoda a radost.

Prosinec

Muži narození v prosinci jsou velmi zvláštní. Jsou to tzv. muži dvou tváří. Můžete narazit na oba typy těchto mužů. Jeden z nich je pro ženy dokonalý – naslouchá, miluje, stará se a chová se k ženě s respektem. Druhý – nenaslouchá, lže, chová se povýšeně a k ženě se neumí absolutně chovat.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články