Povaha muže podle měsíce narození ! Budete šokováni !

28247
Sdílejte

Pokračování na další straně

Květen

U těchto mužů je nutné podotknout hned ze začátku, že jsou to obratní řečníci. Jejich největší síla pochází z jejich úst. Pokud je váš partner narozený v květnu, mějte se na pozoru. Tito muži rádi flirtují s ostatními ženami a milují jejich pozornost. Neměli by zajít až tak daleko, ale měli byste se mít i přes to na pozoru.

Červen

Muži narození v červnu jsou opravdu unikátní. Každý je sám sebou a nedělají žádné divadlo. Tak jak je poznáte, takoví také zůstanou. Občas si říkáte, že jsou trochu podivní, ale to je na nich tak skvělé – že si na nic nehrají. Jsou věrní, vtipní a jejich duše je čistá.

Pokračování na další straně

Červenec

Jedná se o ty nejvíce extravagantní typy mužů vůbec. Na první pohled působí arogantně a namyšleně, ale to bývá většinou do té chvíle, než je poznáte osobně. Pořád vám budou připadat arogantně, ale časem pochopíte, že se jedná pouze o jejich vystupování a uvnitř jsou celkem fajn. Jejich největší problém je, že okukují ostatní ženy, což může být pro partnerku bolestivá zkušenost.

Srpen

Tyto muže přitahují pouze ženy, které jim zvyšují sebevědomí. Chtějí slyšet chválu a komplimenty, to mají nejradši. Ve vztahu mají tendenci se nudit, protože mají obrovské očekávání od partnerky. Je celkem obvyklé, že je přitahují věci i ženy, které nemohou mít a nejsou tolik vděční za to, co mají doma.

Kam dál?

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Jaká jste osobnost podle měsíce narození: V lednu se rodí paličáci, v červnu romantičtí žárlivci

Další články