Čekali k obědu obyčejnou „máčku.“ Naservírovala jim ale takovou lahodu, jakou už dlouho nejedli. Nezbyla ani kapka.

3340
Sdílejte

Přemýšlíte, co uvaříte k obědu? Musí to být rychlé, zdravé a samozřejmě chutné.  Vyzkoušejte báječný kuřecí perkelt. Jemná omáčka s kousky šťavnatého masa z křehkých kuřecích prsou uspokojí i ty nejnáročnější strávníky. Jako příloha se hodí jedině skvělé těstoviny uvařené podle vaší chuti. Někdo má rád tvrdší al dente, tzv. na skus. Jiný nedá dopustit na mírně rozvařené. Jak si je připravíte vy?

Ingredience na 6 porcí

  • 400 g těstovin penne
  • 125 ml smetany 33 %
  • 500 g kuřecích prsou
  • 1 cibule
  • 4 bobkové listy
  • 1 polévková lžíce hladké mouky
  • 300 ml mléka
  • 1 polévková lžíce citronové šťávy
  • sůl, mletý černý pepř, po 4 kuličkách celého pepře a nového koření

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články