Čekali k obědu obyčejnou „máčku.“ Naservírovala jim ale takovou lahodu, jakou už dlouho nejedli. Nezbyla ani kapka.

3214
Sdílejte

Ve vroucí osolené vodě spolu s trochou olivového oleje uvařte těstoviny podle chuti, zceďte je a nechejte okapat. Servírujte je přelité omáčkou s masem a ozdobené zelenou snítkou.

 

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články