Čekali k obědu obyčejnou „máčku.“ Naservírovala jim ale takovou lahodu, jakou už dlouho nejedli. Nezbyla ani kapka.

3272
Sdílejte

Pracovní postup

Kuřecí prsa omyjte, očistěte a nakrájejte na kostky, nebo nudličky. Trochu osolte, opepřete mletým pepřem a nechte odpočinout.

Cibuli najemno nakrájejte a krátce orestujte na troše olivového oleje. Přidejte kuřecí maso a ze všech stran opékejte asi 3 minuty. Přidejte bobkové listy, kuličky nového koření a pepře, podlijte 300 ml vody a nechte dusit doměkka.

Při restování míchejte, aby se směs nepřipalovala.

Před dokončením zahustěte zátřepkou (v mléce rozmíchejte hladkou mouku). Osolte, opepřete a přidejte citronovou šťávu podle chuti. Chvíli povařte.

Krásně hladká a jemná omáčka, která báječně chutná. Před podáváním odstraňte bobkový list a kuličky koření.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články