Dostali jste chuť na poctivý domácí moučník? Třeba takový, jako dělávala vaše babička? Už nemusíte jenom vzpomínat, jak se vám úžasné křehké těsto rozplývalo na jazyku. Sami si upečte famózní mřížovník. Na spodním lehoučkém těstu si vychutnejte vrstvu lahodných švestkových povidel. Horní vrstva z proužků zbylého těsta hezky vypadá na pohled, ale hlavně úžasně chutná. Nevěříte? Kdo jednou okusí, bude chtít další a další kousek. Počítejte s tím, že jeden plech je rozhodně málo!
Kam dál?
- Tento lahodný krémový dort je tak jemný, že se zcela taví na jazyku !
- Vynikající Velikonoční rosol (nejen) na sváteční stůl: Poctivá pochoutka našich dědů a nejlepší lék na bolavé klouby !
- Takhle jste těstoviny ještě nepřipravovali. Vzala parmazán, šunku a zeleninu a za 20 minut servírovala báječný oběd.
- Cuketové placky: Velmi jemné a křupavé!